Live Webstatistikk og Webtracking

Er du ute etter live webstatistikk? Vi snakker om live tracking av de besøkende på nettstedet ditt. Hvis svaret er ja, så er Woopra tingen for deg!

Undertegnede har betatestet Woopra i cirka seks måneder og vil gjerne fortelle litt om denne fantastiske applikasjonen.

Live Webstatistikk og Webtracking med Woopra

I skrivende stund er Woopra gratis for betatestere, men når tjenesten er ferdig testet og utviklet, så vil det koste penger å nytte den. Inntil dess kan vi imidlertid kose oss med applikasjonen og plage de som besøker nettstedet vårt med tøysete chatmeldinger. Men det skal være nevnt at det å bli betatester var en sær opplevelse med bitter ettersmak – mer om det, skal du få høre nå.

Kjip produktlansering av Woopra

Da jeg hørte om Woopra, ble jeg helt i hundre. Jeg poppet inn på nettsiden deres, signet opp, lastet ned og installerte programvaren, konfirmerte kontoen og logget på – full av forventning.

Kravet de stilte meg, slo imot meg som ei vaffelplate i full vigør – man måtte enten ha én invitasjonskode, eller så måtte man søke om å få nettstedet akseptert. Dette var en nedtur, en enorm nedtur.

Her hadde de lokket meg til å gjennomgå full registreringsprosess, i tillegg til at jeg hadde lastet ned og installert Woopra-programvaren, og først nå ba de meg søke om å bli tatt opp i betatesterprogrammet? Fysj, så useriøst

Jeg lot likevel hungeren etter live webstatistikk få det beste av meg, og søkte opptak. For å være helt ærlig, så hadde jeg glemt hele greia, da jeg atten dager senere fikk beskjed om at joda, jeg var akseptert – o'store glede!

Med iver dypt inne i sjela, langet jeg rundt i Windows for å finne programvaren igjen, logget meg på og så hvordan brukerne tattlet rundt på nettstedet jeg hadde valgt – moro!

Woopra tilbyr følgende

Woopra Chat

Woopra tilbyr, som tidligere nevnt, live webstatistikk og -tracking. I tillegg inkluderer programmet mulighet for å chatte med de besøkende på nettstedet ditt (de skvetter like godt hver gang, så pass deg nå! :P).

Det hele skjer gjennom Woopras egne applikasjon som må lastes ned og installeres. Dog stiller de også dataene til disposisjon gjennom webgrensesnitt på sin side, men Guri så mye fetere det er å titte på nettaktiviteten gjennom programmet(!)

Det meste av interesse lagres, men Woopra er dessverre noe ustabilt til tider, så personlig bruker jeg det bare for moroskyld. Dog skal jeg ikke se bort ifra at jeg blir en betalende kunde, dersom programvaren gir bedre mulighet for å ordne og sortere data.

Hvis du er keen på å teste ut Woopra, så får du ta turen til nettstedet deres og gjennomgå søkeprosessen selv. Lykke til!

Her er forøvrig en video fra tuben, som viser litt mer av hva Woopra går ut på. Høres ut som om denne stakkaren også gikk gjennom Woopras «flotte» produktlaunch…

Del denne artikkelen

  • Facebook
  • del via epost
Del og favoriser

For en oversikt over alt innhold, se sitemap