Suksessrik AdSense-Utgiver: Gjennomføring

Dette er fortsettelsen av et intervjuet med en suksessrik AdSense-utgiver som tjener flere hundre tusen i måneden.

Mens den forrige delen gikk på webanalyse og idéer fokuserer denne delen på praktisk gjennomføring.

Produksjon av nisjesider

Når du har funnet ei bra nisje, hva blir da ditt neste steg?
Vel, etter at jeg har funnet en mengde gode {nøkkelord og søkefraser}, så går jeg igang med å produsere innhold. Eller rettere sagt: Jeg hyrer inn folk til å produsere innholdet. Jeg er nemlig ikke særlig glad i å skrive artikler.
Ikke det? Du synes ikke det er litt skummelt å la andre produsere innholdet da?
Nei, jeg har skrevet min andel av artikler, for å si det sånn :)Det jeg liker best er å gjøre research, hehe. Nah, det er ikke skummelt å la andre produsere innhold. Jeg har opparbeidet meg en rimelig god stab av freelance-skribenter, og disse har jeg ordnet slik at jeg kjenner deres interesseområder og kunnskapsnivå på diverse felter.
Ok, så du kategoriserer skribentene du bruker til webprosjektene dine?
Nemlig. Hvis det skal skrives om noe spesielt, så ser jeg over hva slags kompetanse og interesser de har. Hvis ingen har relevant kunnskap innenfor nivået, pleier jeg å velge de som er flinkest til å gjøre research og skrive godt innhold.
Er det lov å spørre hvor mye du bruker på hvert nettprosjekt? :D
Selvsagt :)Budsjettet pleier å ligge på alt fra USD 100-200 (cirka 650-1300 kr). Det inkluderer {domene}, {webhotell} og innholdet.
Imponerende! Hva med AdSense, reagerer ikke de på at du har så mange nettsteder?
De vet det ikke, haha :DDet skal også være sagt at jeg ikke bare tjener penger på AdSense, men det er en helt annen sak.
Vet det ikke, hva mener du?
Vel, jeg er paranoid – dette er mitt «bread and butter», så jeg gjør alt jeg kan for å forsvare det. Måten jeg sikrer meg på er blant annet ved å ha diverse selskaper som hver har én AdSense-konto, med tilhørende nettsteder. Jeg har aldri mer enn ett dusin (12 stk) nettsteder per AdSense-konto, og jeg logger aldri på AdSense-kontoene med den samme IP-adressen. Til dette bruker jeg SHELL (red: Måte å surfe gjennom en annen IP).
Ok, og hvordan publiserer du innholdet?
Jeg bruker diverse {CMS}, deriblant det velkjente Wordpress.
Ok, så når alt er ferdig, hva skjer da?
Da postes det artikler til de fleste artikkel-databasene på nettet. Dessuten bruker jeg mye «social bookmarking». Dette er en stor del av jobben for å gjøre nettstedet søkermotoroptimalisert. I tillegg legger jeg inn eget sitemap i Google Webmaster Tools og de andre søkemotorene.

Intervjuet er lenger, og denne teksten vil bli byttet ut med link til neste segment, når det er ferdig.

Del denne artikkelen

  • Facebook
  • del via epost
Del og favoriser

For en oversikt over alt innhold, se sitemap