Bli fattig på én, to, tre!

I denne artikkelen skal vi se hvordan vi kan unngå å bli fattig på én, to, tre – for det er enkelt!

Paradoksalt nok, ligger denne artikkelen i kategorien «tjene penger». Det er fordi vi skal se litt på hvordan folk som ønsker å bli rike på nett (eller på annen måte for den saks skyld), heller ender med å bli fattigere både med hensyn til tid og penger. Følger du disse rådene, vil du garantert spare penger, og som vi vet; ei krone spart, er ei krone tjent!

Du vil bli rik på internett

Vi snakker om «pengemaskiner» som gjør deg rik mens du sitter med bena på bordet, knasker potetgull og ler så det spruter.

Som så mange aspirerende nettgründere allerede vet, så finnes det en egen bransje som henvender seg til dem. De selger alt fra {CMS} til topphemmelig SEO-informasjon og «vanvittige pengemaskiner som nytter hemmelig teknologi».

Doktor Pengemaskin Tap Masse Penger på internett

Etter fire år med stillhet, bryter Gærne Pengeknut stillheten om sin pengemetode – han gir deg nå muligheten til å kopiere hans personlige suksess med en enkel steg-for-steg bruksannvisning!

Pris: USD 149.90, USD 98.90 – NEI! Superdupernedsatt pris KUN: USD 37.58

Pass opp for at salsgstekst som dette ikke appellerer til grådigheten i deg. La heller gjerrigknarken i deg få siste ordet og styr unna. Hvis noe høres for godt ut til å være sant, så er det som regel det.

Dog er det er på ingen måte slik at det ikke finnes gode informasjons- og mykvareprodukter der ute, tvert imot. Saken er bare at du må styre unna bondefellene og vite hva du skal bruke dem til før du kjøper dem. Dette er et godt råd:

– Hvis du ikke visste at du trengte produktet før du fant det, så trenger du det ikke!

Ved å følge dette rådet, så unngår du en rekke impulskjøp og slipper å kjøpe produkt på produkt som kun resulterer i ei tommere lommebok og mer hodebry!

Dog er ikke dette en universell sannhet, for selvfølgelig er det slik at annonsering kan tipse deg om nye og nyttige produkter. Det er jo en av grunnene til at reklame eksisterer. Hvis du finner noe du liker, kan det være lurt å lese ærlige produktanmeldelser og høre hva andre sier på forum, før du går til innkjøp.

Del denne artikkelen

  • Facebook
  • del via epost
Del og favoriser

For en oversikt over alt innhold, se sitemap