Nettbasert regnskapsprogram som styres via nettleseren

Mange mennesker har en yrende skaperglede, mange idéer og store ambisjoner. Men for å realisere idéer må man først forstå et stort byråkrati, og klatre over noen inngangsbarrierer. En av de største barrierene for de minste er regnskapet, og de vanligste spørsmålene fra aspirerende gründere er:

Må jeg føre regnskap?
Ja, du må føre regnskap dersom du skal drive næringsvirksomhet.
Har jeg lov til å føre regnskapet selv?
Ja, du har lov til å føre regnskapet ditt selv.
Er det vanskelig å føre regnskap?
Nei, det er enkelt å føre 95% av regnskapet selv. De fleste transaksjonene (og registreringene) i regnskapet til små bedrifter er nemlig veldig like, og derfor blir det en smal sak å ta dette arbeidet etter litt lesing og trening. Det vanligste er å registrere kunder og leverandører, samt. lage fakturaer bokføre dem og registrere betalte fakturaer for dine leverandører.
Koster det mye å ha regnskapsfører?
Det kommer helt ann på arbeidsmengden. Hvis du tar deg av de elementære tingene selv, altså de 95% av regnskapet som ble nevnt ovenfor, så vil prisen på regnskapsfører bli dramatisk mye lavere, enn om du vil at vedkommende skal ta seg av all regnskapsføringen.

Hvis du vil bygge opp din kompetanse i regnskap, slik at du kan ta bedre beslutninger med hensyn til driften av firmaet ditt, så anbefales følgende to bøker om regnskapsføring.

For den aller gjerrigste (:)) kan det være en idé å sjekke ut følgende kurs i økonomi og regnskapføring samt. bruk av programmet Bas21. Både kurset og programmet er, tro det eller ei, helt gratis.

Dog er det ikke Bas21 vi skal snakke om her, men en annen flott applikasjon som undertegnede har brukt i snart tre år. Vi snakker om regnskapssystemet til e-conomic.

Tilgang til regnskapet over internett

Nettbasert regnskapssystem: Det som er så idéelt med regnskapsprogrammet e-conomic, er at det kjører på en eksern webserver og følgelig kan styres fra en hvilken som helst PC med internett. Du har altså tilgang til regnskapet uansett når og hvor i verden du måtte befinne deg.

Regnskapsprogram på internett

I e-conomic regnskap gjøres alt via nettleseren, ergo trenger du ikke å installere ekstra programvare på maskinen din, hvilket innebærer at du ikke trenger å bekymre deg for oppdateringer osv som følge av endringer i lovverk el. liknende. I tillegg vil en ekstern regnskapsfører eller revisor kunne se regnskapet ditt, uten at du må ta turen innom dem. (Du kan opprette egne brukere til disse).

Viktigere er sikringen av alle bokføringsdata, samt. kunde- og leverandørregister. Disse er trygge ved et eventuelt datahaveri, fordi alle data er lagret på sikre servere med gode interne backuprutiner. Alt dette slipper du altså å tenke på selv.

Brukervennlig regnskapsprogram med mange funksjoner

Videre er brukergrensesnittet til e-conomic veldig lettfattelig, og du får tilgang til et bredt spekter av funksjoner. Selve hovedmodulen inneholder alt du trenger for å fakturere kunder (via epost eller utskrift), samt. føre regnskap og ta ut resultat- og balanserapporter.

Dersom du har spesielle behov, så er det også mulig å abonnere på ekstratjenester fra e-conomic. Ekstratjenestene spenner fra ekstern lagring av skannede bilag til muligheten for å aksessere og postere til regnskapet gjennom et API. Sistnevnte er lurt, fordi det gir deg muligheten til ting som å automatisere bokføringen ved å implementere regnskapsprogrammet med en nettbutikk.

Profesjonell, rask og god kundeservice

Firmaet som driver e-conomic har trivelige medarbeidere med høy kompetanse. Undertegnede har flere ganger vært i kontakt med support, og responsen har kommet raskt, i tillegg til at svarene de gir har vært utfyllende. Du kan spørre om hjelp via både e-post og en gratis hotline, du kan ringe til.

Videre stiller de en omfattende regnskaps-wiki til disposisjon, slik at du enkelt og greit kan finne svar på spørsmål om bruk av regnskapsprogrammet. Men det stopper imidlertid ikke der. Bedriften bak konseptet har også en egen Youtube-kanal med regnskapsguider. Nedenfor ser du et eksempel på en slik hjelpevideo.

Klikk her for å ta en titt på e-conomic.no nå.

Del denne artikkelen

  • Facebook
  • del via epost
Del og favoriser

For en oversikt over alt innhold, se sitemap