Lær økonomistyring og regnskapsprogram

Alle bedrifter må føre regnskap. Hvis du planlegger å starte eget firma, så er det lurt av deg å lære deg dette først som sist. Ikke bare fordi regnskapet er nødvendig, men også fordi det danner grunnlaget for beslutningene du skal ta, og beslutninger som tas av interessenter som banker, leverandører og liknende.

Her skal vi se på et ERP-system (Enterprise Resource Planning) som er helt gratis. Om ikke det skulle være nok, har det norske programmet også en egen og gratis skole i økonomistyring og bruk av programmet – altså et gratis nettbasert kurs i økonomistyring og regnskapsføring.

Det nettbaserte kurset går over åtte uker, og det har faste frister for innlevering av oppgaver. I tillegg får du tilgang til et yrende forum, der du kan stille spørsmål til de ansvarlige for tjenesten, samt snakke med andre som tar økonomistyringskurset.

Hvis du gjennomgår dette kurset i økonomistyring, sender inn oppgaver til vurdering/karaktersetting og bruker programmet aktivt underveis, vil du stå rustet til å føre bilag, fakturere kunder og bruke regnskapet til å ta bedre beslutninger for ditt foretak. Videre får et eget diplom som beviser at du har fullført kurset – at dette er gratis, er helt utrolig!

For godt til å være sant – å neida

At både det nettbaserte kurset i økonomistyring og selve økonomisystemet er gratis, kan for mange høres for godt ut til å være sant. Men det er sant!

Både programmet og kurset er av god kvalitet, på tross av at det ikke koster et rødt øre. Det er heller tvert imot – for siden løsningen er gratis så finnes det ingen grunner til å sensurere negative yttringer i forumet deres.

Bas21 økonomistyring og regnskapsføringsprogram

Dersom du ønsker å delta, så klikk deg inn og les mer om dette gratis økonomiprogrammet her.

Del denne artikkelen

  • Facebook
  • del via epost
Del og favoriser

For en oversikt over alt innhold, se sitemap