Googles Beste SEO-Verktøy

Vi ser på de 4 beste kildene til informasjon tilbudt av Google. Den som bruker disse verktøyene riktig, vil definitivt kunne gjøre suksess på internett!

Google Insights for Search

Google Insights for Search

Med «Google Insights for Search», blir det en tidig oppgave å undersøke webtrender og sammenlikne {nøkkelord og søkefraser} opp mot hverandre.

Dette verktøyet har dessverre en «cap», dvs: Man kan ikke gjøre uendelig antall søk per dag, med mindre man har tilgang til flere IP-adresser. Kvoten for antall søk ligger omkring 20 per døgn.

Google Suggest – Google Foreslår

Google Suggest – eller Googles Forslag har de fleste allerede lagt merke til. Ved å skrive inn noen få bokstaver, vil man få opp ei liste med forslag som vist på bildet nedenfor.

Forslag Fra Google

OBS: Vær forsiktig ved bruk av Google Suggest – den viser ofte dine personlige og tidligere søk først. Og nei, mine søk henger ikke sammen med at det første forslaget på bildet ovenfor er «damer», hehehe :D

Google AdWords' «Søkeordverktøy»

Søkeordverktøyet fra Google AdWords er enormt bra, og en uvurderlig kilde til dyrebar informasjon. For å få tilgang til dette verktøyet, forutsettes det at du har en konto hos Google AdWords.

Bruksområdene for dette verktøyet er mange og brede – feks for AdSense-utgivere som vil heve reklameinntektene ved å velge riktig marked.

Dersom du har AdWords: Du finner verktøyet ved å navigere slik: Verktøy / Søkeordverktøy

Google Trends – Finn Hotte Trender

Google Trends er relativt godt omtalt i «Hotte Trender og Nisjer», så vi unnlater å repetere det her.

Del denne artikkelen

  • Facebook
  • del via epost
Del og favoriser

For en oversikt over alt innhold, se sitemap