Publiser artikler på nettbladet

Publiser artikkel

Driver du en egen blogg, nettbutikk, webprosjekt eller nettressurs, og ønsker å markedsføre deg på nettet? På nettbladet har du muligheten til å få publisert egne artikler med link tilbake til ditt eget nettsted.

Hvorfor publisere artikkel på nettbladet?

Valutaen på internett er linker

Valutaen på internett er linker, noe flere og flere webredaktører har forstått. Naturligvis har dette ført til at de har blitt mer sparsomme med lenkene sine, og kun premierer kvalitetsressurser og bidragsytere.

Skriver du kvalitetsinnhold, og får det publisert her, så sikrer du deg relevant og varig link. Husk at det er de som har flest {backlink}er, som er de dominerende kreftene i sin nisje.

Hvis du publiserer en artikkel med linker på nettbladet, kan du selv velge hvilke linker du vil bruke rel="nofollow" på. Feks, dersom du linker både til degselv og til Wikipedia, så kan du sette nofollow på linken til Wikipedia.

Hvordan sende inn artikkel til nettbladet?

Du kan publisere artikler og innhold på to måter.

  1. Artikkel i Gründerforumet

For å publisere artikler i gründerforumet, kreves det at du registrerer deg først. Som registrert medlem, har du også muligheten til å skrive inn adressen til ditt RSS-feed. Gjør du det, så vil den siste oppdateringen i RSS-feedet bli lenket til fra dine tråder i forumet.

Det er god takhøyde for hva som blir stående i gründerforaet, og det du skriver om trenger ikke å være i direkte tilknytning til noe av tematikken på nettbladet.

  1. Artikkel på nettbladet

Disse artiklene må være relevante mht annet innhold på nettbladet. Videre vil de bli kvalitetssikret og formatert med {HTML}, slik at de har den samme profilen som de andre artiklene du finner her.

For å sende inn artikkel, kan du ta kontakt og fortelle kort om artikkelen du planlegger, eller sende den inn i sin helhet.

Hvis du ønsker å sende den inn som et filvedlegg, kan du bruke kontaktskjemaet til å initiere kontakt, for så å sende filvedleggene (bilder, videoer, dokumenter osv) etter at du har mottatt svar.

Retningslinjer for artikler som publiseres på nettbladet

Du kan fritt bruke videoer, lyd, bilder og så videre i artikler du ønsker publisert på nettbladet. Det viktigste er at innholdet må være unikt.

Det er også valgfritt om du vil formatere med HTML eller ikke. Hvis du velger å ikke formatere skriveriet med HTML, vil det bli gjort av meg.

Hvis artikkelen skal linke til din eller andres nettsteder, så tas det forbehold om at nettstedet det linkes til ikke er spamliknende eller inneholder støtende materiale.

Hvis det er noe som er uklart, så nøl ikke med å ta kontakt.

Artikkeldatabaser for artikkelmarkedsføring

Hvis du bedriver artikkelmarkedsføring, bør du også sjekke ut denne artikkeldatabasen.

Del denne artikkelen

  • Facebook
  • del via epost
Del og favoriser

For en oversikt over alt innhold, se sitemap