Tryggere netthandel med kredittkort

Konkurser, identitetstyveri og svindel på nettet blir mer og mer vanlig. Ved å handle med kredittkort på internett beskytter du deg mot tap, og gjør netthandelen både tryggere og sikrere enn om du brukte et vanlig bankkort. La det ikke herske noen tvil: Handler du på nettet, så er kredittkort bedre enn bankkort.

Trygg netthandel er utvilsomt viktig, og et kredittkort vil beskytte deg mot svindlere og eventuelle konkurser, fordi du er forsikret når du betaler med kredittkort. Du tar altså ingen personlig risiko på noen av dine netthandler! Her lærer du hvordan du beskytter deg selv, helt gratis.

TV2 Hjelper deg anbefaler netthandel med kredittkort

Hvorfor er det tryggere å handle på nettet med kredittkort? Se innslaget fra TV2 Hjelper deg nedenfor og få svar!

Hent Flash Player for å se denne videosnutten.

Vi ser altså hvor ufattelig nyttig det er å handle med kredittkort på internett, fordi kredittkortene er forsikret mot svindel.

Neste spørsmål blir da hvordan du kan gjøre kredittkortkjøpene billigst mulig – sannheten er at du kan gjøre det helt gratis!

Kredittkort som passer ypperlig for netthandel

Undertegnede har i flere år dratt stor nytte av, og utført mange sikre betalinger med det gebyrfrie kredittkortet til Gebyrfri.no

Trygg netthandel med kredittkort

Kredittkortet har ikke årsgebyr, og betaler du i tide påbeløper det absolutt ingen renter, ingen gebyrer, ingen skjulte kostnader. Kredittkortet er altså helt gratis, såfremt du betaler i tide.

Hvordan kan dette være gratis?

Flinke betalere kan utnytte kredittkortet og lempe risikoen over på Gebyrfri.no

Når sant skal sies, så regner kredittkortselskapene med at du ikke betaler i tide. Konkurransen om forbrukerne er stor, og det stilles stadig høyere krav til konkurranseevne hos bankene som utsteder kredittkort.

Dette kredittkortet fokuserer på å gjøre alt gratis, inntil du ikke betaler i tide. Først da er rentene ganske høye – flinke betalere har med andre ord ingenting å frykte. De vil bare høste fordeler, fordi de kan utnytte kredittkortet ved å lempe risikoen på netthandel, over på banken.

Folk som driver med dette er rene tapskunder for bankene, men forretningsmodellen deres fungerer, fordi det er mange som ikke betaler i tide.

Slik får du gratis kreditt i 50 dager

Gratis kreditt i 50 dager

Hvis dette er noe for deg, kan du besøke Gebyrfri.no.

Slik fungerer kredittkortet

Å handle med kredittkort er like enkelt som med et vanlig bankkort. Kredittkortet vi snakker om her har dog et ekstra lag med sikkerhet, et såkalt VbV-passord (Verified By VISA).

En typisk transaksjon, ser slik ut.

  1. Du finner en vare du har lyst på
  2. Du skriver inn kortdata
  3. Du taster inn VbV-passord for ekstra sikkerhet

Egen nettbank for kredittkortet

Videre kan du til enhver tid sjekke saldoen din i nettbanken du får hos Gebyrfri.no.

Gebyrfi nettbankKlarer du å se hvor mye jeg har brukt?

I nettbanken finner du også en rekke andre tjenester. Blant annet kan du overføre penger fra kredittkortet til din vanlige bankkonto, eller du kan betale regninger. Dog er det kun varekjøp gjort med kredittkortet som er rentefrie i inntil 50 dager.

Hadde det vært mulig å betale regninger og få 0% rente i femti dager, så kunne man jo ha betalt regningen fra Gebyrfri med Gebyrfri, og følgelig sluppet å betale tilbake. Det hadde vært kjekt, men slik er det altså ikke.

Selv har jeg hatt kortet i fem år, og jeg er fortsatt like fornøyd med både kundeservice og tjenesten. Gebyrfri holder det de lover, og de har min fulle tillit.

Del denne artikkelen

  • Facebook
  • del via epost
Del og favoriser

For en oversikt over alt innhold, se sitemap