Salg og markedsføring på nettet

Salg på internett er ofte litt annerledes enn fysisk salg, og det er salgsstrategier og salgsmetoder man kan bruke på internett som tas opp her.

I gründerforumet finner du også en egen kategori for internettsalg.

Merkevarebygging

Merkevarebygging og bedriften din

Markedsføring og merkevarebygging av firma

Flere tips og teknikker du kan bruke for å markedsføre firmaprofilen og merkevarenavnet ditt bedre og få større omsetning ved å engasjere kundene dine.

Betalingsmetoder

Betalingsmetoder du kan motta på internett

Gjennomgang av betalingsmetoder du bør støtte

Dersom du ønsker å motta betalinger over internett så finnes det et bredt spekter av tjenester du kan benytte. Her tar vi for oss noen av dem, og ser på tjenester som aksepterer VISA, MasterCard osv

Finn CSS hack

Finn.no – CSS og ALT-kode «hack»

Bruk CSS i finn-annonser

Her lærer du et «hack» som lar deg bruke CSS på Finn.no. I tillegg får du tips om hvordan du kan sette opp lister ved bruk av ALT-koder.

Markedsføring

Historier som markedsføringsvåpen

Historier er et kraftig virkemiddel i markedsføring

Vi ser hva en god historie kan gjøre for deg og ditt foretak. Historier er et kraftig virkemiddel innen markedsføring og annonsering, og absolutt et våpen du vil ha i ditt markedsføringsarsenal.

Prisstrategi

Sammenhenger mellom prisstrategi, lønnsomhet og arbeidsmengde

Ta priser så du slipper høy arbeidsmengde

Er det mulig å drive lønnsomt med en god prisstrategi som gir lav arbeidsmengde? Her ser du hvordan du kan klore til deg profitt med lav arbeidsinnsats.

Drop shipping

Selg på nettet uten startkapital

Drop Shipping – Revolusjonerende for handelsstanden

Lyst til å starte nettbutikk, eller selge via annonseringstjeneste på nettet, men mangler penger til varer? Da finner du svaret her!

Salgspsykologi

Salgspsykologi Kjøperens mentale tilstand

Lær om salgspsykologi og kjøperens mentale tilstand

Under håret vårt foregår det mange prosesser. For å påvirke disse er det lurt å vite litt om salgspsykologi. Ved å forstå de elementære kundebehovene, vil du selge mer – mye mer.

Kundegrupper

Lær om de fire kundetypene og selg mer

Lær om de fire vanligste kundetypene

Vi generaliserer kundene i fire grupper; vindushopperne, tilbudsjegerne (bargain hunters), shopoholikerne og samlerne. Videre ser vi hva som skiller disse kundegruppene

Salgsstrategi

Selg mer og smartere på QXL

Tips til strategi for bruk på auksjonstjenesten QXL

Skal du selge noe på nettuaksjonen QXL? Her får du tips og råd om hvordan du skal operere for få solgt flere gjenstander. Blant annet hvordan du unngår bruk av promoteringspakker, og likevel får mer oppmerksomhet.

Selg mer på QXL

Auksjonstekst som selger

God struktur på auksjonstekst og salgstriks

Informasjon om struktur og ting du bør ha i en annonse på en nettauksjon. Ved å følge disse tipsene får du bedre annonser og potensielt flere salg av gjenstander.

HTML & CSS på QXL

QXL med HTML og CSS

Auksjonsmal med HTML og CSS samt. beskrivelse

Du kan bruke HTML og CSS i dine auksjoner på auksjonstjenesten QXL. Her finner du en mal som hjelper gjør arbeidet enklere.

Ekspedisjonsgebyr

Frakt og Ekspedisjonsgebyr på QXL

Forslag om frakt og ekspedisjonsgebyrer

Policy for frakt og ekspedisjonsgebyr på nettauksjonen QXL. Hvilken utropspris? Hva skal fraktkostnadene dekke og hva skal ekspedisjonsgebyret dekke? Kan det være lurt å kalle ekspedisjonegebyret noe annet?

Karaktersetting

Bli god på karaktergivning og få flere kunder

Riktig karakterinnhold og bruk av karakterer gir flere salg

Hvis du selger på auksjonstjenester, har du mulighet til å sette karakterer. Karakterene er en viktig del av handelen som mange selgere dessverre undervurderer. Bruk disse tipsene, så vil du oppleve å få selge mer.

Kundebehandling

Salgsgang som gjør at kundene kommer tilbake

En rekke idéer som gjør at kunder kommer tilbake

Her dekkes en typisk, og litt sleip, salgsgang som har til formål å gjøre kunden fornøyd nok til å handle med deg igjen. Vi retter også fokus på å bruke ordrebehandlingen til markedsføring av firmanavnet, slik at du setter et solid inntrykk på kjøperen.

Starte nettbutikk

Slik starter du en suksessrik nettbutikk

For deg som har lyst til å starte nettbutikk

Hvis du lurer på hvordan du starter egen nettbutikk, og lenge har drømt om å starte egen nettbutikk, så må du lese om denne netbutikken! Her ser vi hvordan man starter en suksessrik nettbutikk.

For en oversikt over alt innhold, se sitemap