En utømmelig kilde til inspirasjon

Tidligere har vi sett kraften i nisjer, og hvordan vi kan finne nisjer. Nå er tiden inne for å se nærmere på en annen og utømmelig kilde til inspirasjon, informasjon og kunnskap.

Dette er nok ingen superhemmelighet, men mange har nok oversett denne utømmelige kilden som inspirasjons- og datakilde. Vi snakker om internettforaene.

Diskusjonsforaene på internett

diskusjonsforaene

Diskusjonsforaene er som sagt en inspirasjonskilde i dimensjoner. Tusenvis av mennesker møtes og diskuterer, deler og informerer om det de brenner for. Her kan du ta tempen på markedet, undersøke populariteten av et produkt og høre hva folk synes om ting.

De to mest kjente diskusjonsforaene, er vel diskusjon.no og kvinneguiden.no's forum. Førstnevnte har størst andel menn, og over 12,9 millioner innlegg! Sistnevnte har naturligvis flest kvinnelige deltakere, og forumet har klatret godt over 6 millioner innlegg!

Den som ikke finner verdi og inspirasjon her må enten være blind eller analfabet.

Forumbrowsing og Forumsøk

siste 24 timer

De kjekkeste verktøyene man har til disposisjon ved «forumbrowsing» er:

  • «Katalogbrowsing»
  • Søkefunksjonen
  • «Siste 24 timer»-knappen

Ved hjelp av diskusjonsforaenes funksjonalitet blir det lett å finne hotte trender og nisjer.

På tross av at emner som ofte tas opp i nettforaene sjelden er tidløse, vil man fort kunne danne seg et bilde av hvilke produkter og tjenester som opptar folk. Man kan også delta i debattene for å finne ut hva folk mener, tror og føler om forskjellige emner.

Del denne artikkelen

  • Facebook
  • del via epost
Del og favoriser

For en oversikt over alt innhold, se sitemap