Ring gratis via IP-telefon med Telio

Før i tiden passet folk på at de ringte til riktig tidspunkt og på riktig dag, slik at de slapp svinedyre tellerskritt. Etter internett ble allemannseie er imidlertid saken en helt annen, særlig fordi vi har blitt introdusert for IP-telefoni, eller bredbåndstelefoni som mange kaller det.

Hva er bredbåndstelefoni? Bredbåndstelefoni er en teknologi som går over internett (via IP-telefoni) fremfor over de gamle kopperlinjene til Telenor. Pga fremmarsen av denne teknologien har det gamle telemonopolet på fasttelefon fra Telenor (tidligere Televerket) opphørt, og markedet har blitt konkurranseutsatt. Dette er en gledelig nyhet for oss forbrukere, fordi konkurranse fører til mer verdi til lavere priser.

IP-telefoni: Priser og fordeler

bredbåndstelefoni via IP-telefon fra Telio

I Norge er det én aktør som var tidlig ute, og det var Telio. Telio tilbyr norske forbrukere billig hustelefon via IP-telefoni. Det flotte med Telio, er at de gir deg muligheten for å portere ditt gamle telefonnummer over til dem. (Det innebærer at du kan beholde ditt vanlige telefonnummer, og slipper alle problemene et nummerbytte medfører). Her er noe av det de tilbyr med Telio Mini som bare koster 159,- pr. måned:

  • Ikke etableringsgebyr ved tegning av abbonement
  • Behold ditt gamle telefonnummer
  • Ingen startavgifter eller gebyrer uansett hvem og når du ringer
  • Gratis å ringe til alle hjemmetelefoner i Norge
  • Gratis å ringe til alle fasttelefoner i Vest-Europa
  • Gratis å ringe til alle hustelefoner i Nord-Amerika
  • Gratis å ringe til alle hjemmetelefoner i Polen og Kina

Du kan med andre ord ringe gratis til over 100 land! Videre er takstene til mobiltelefon meget lave. I skrivende stund koster det 0,89 kr per minutt å ringe til mobil, og skal vi tro at tendensen vi ser i markedet fortsetter, så er det nok ikke lenge før det er gratis å ringe til mobil også. Klikk her for å se prisoversikten til Telio.

Videre får du både en vanlig hustelefon og en såkalt SoftPhone, SoftPhone betyr Software-telefon og innebærer at du kan installere et program på PCen din og ringe fra PCen til de samme takstene som med fasttelefonen. Altså kan du installere programmet på din bærbare PC, ta den med deg, koble til via internett og ringe fra nummeret til fasttelefonen din.

Del denne artikkelen

  • Facebook
  • del via epost
Del og favoriser

For en oversikt over alt innhold, se sitemap